sokaris 0 Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Witam, Poszukuję deski i wiązań, mam za sobą 3 sezony. Deska będzie wykorzystywana w 90% na przygotowanych stokach (na pewno nie do FS) i może czasem jakiś FR. wzrost - 183cm waga - 93kg but - 305mm Do tej pory jeździłem na K2 Illusion + jakieś podstawowe wiązania Nideckera. Poszukuje deski, która pozwoli się rozwijać ale też będzie wybaczała trochę błędów Na komplet decha + wiązania mogę przeznaczyć max 1700-1800zł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SiLV3rFoRc3 2 Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 but 305 mm to długość skorupy czy wkładki buta? bo jeśli wkładki to odrazu polecam deski typu Wide inaczej nie pojeździsz na krawędziach:D Polecam deski frim Nitro,Pathron,Sapient Evolution,Raven,K2,Forum,Dc,Nidecker, jest w czym wybierać jeśli pod Fr to myśle że salomon robi coś właśnie pod ten styl:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 6 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2013 Jeśli zamierzasz deskę wykorzystywać do jazdy po przygotowanych stokach i poza trasami, to teoretycznie najlepiej sprawdzi się jakaś hybryda (np. z camberem między wiązaniami i rockerem od wiązań). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi