cortez 0 Napisano 17 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2007 :arrow: mam plan zrobic sobie deske samemu bo niestety nie mam kasy na deske :cry: moze ktos mi doradzic pomocy :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 17 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2007 To ogolnie bez maszyn jest niemozliwe, alejesli bys cos takiego zrobil, to Nobel jak nic. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 17 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2007 Ja pierdole... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cortez 0 Napisano 17 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2007 no własnie bez maszyn zalezy jakie maszyny bo wszystko by sie dało zrobic tylko z jakiego materiału Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2007 Ku^@, jed , jesteś modem, weź mi pomóż czasami i usuwaj takie ścierwa... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi