Tim 0 Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 Hej! Wczoraj zmontowałem swoje "zapisy" z GoPro. Miało być profesjonalnie.... ale wyszło jak zawsze Od razu ostrzegam, że wielkimi zdolnościami jeździeckimi nie władam mimo to dbam by był postęp !Z góry dzięki zabranie głosu! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madun 1 Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 W jakim parku film kręciłeś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luckyluke27 0 Napisano 3 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 Banany wymiatają jeszcze teraz mam je przed oczami ogólnie całkiem fajnie może tylko przydalo by się więcej ujęć do przodu i z trzeciej ręki tzn z odleglości zeby bylo widać jeszcez lepiej te twoje slide-y Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tim 0 Napisano 3 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2013 Madun, filmik skręciłem w Gerlitzen jednak przyznam się, że scena z herbatką pochodzi z polskich gór Dzięki Lucky za rady! Będę nad tymi ujęciami pracować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi