x9ro 1 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 Jeśli był juz taki temat. To prosze odrazu o skasowanie i z góry przepraszam! Ale od niedawna sciagam filmy snowboardowe i z chcialbym sie dowiedziec co macie w swoich kolekcjach i co szczególnie polecacie Jakies listy z waszymi filmami Zaczne od siebie: Snowboarding - Burton Snowboards Video [2004-2005 Snowboard] Mack Dawg.Chulksmack.VCD [2006-2007 Snowboard] Forum That snowboard - snowboarding full metal edges [snowboard 2003] Mack Dawg - Shakedown DVD Rip [snowboard] Transworld Snowboarding - Stand & Deliver Snowboard - White Balance 2003-2004 snowboarding video - burton 2004 promo video - the process - snowboard (38 min) VIDEO Snowboard Forum Snowboards True Life Snowboard 06.07 Mdp Follow Me Around Oto jak narazie "jak narazie" bo caly czas sie rozwija moja kolekcja ktora zaczolem komponowac od 2 tygodni w szczegolnosci polecam te na czerwono wszystkie mozna znalesc w sieci BearShare Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 argh? chodzi o to żęby każdy sie pochwalił ile ma filmów a wszyscy powiedzieli temu co będzie miał nawjięcej jaki jest zajebisty? nie widze sensu.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 Nie nie chodzi o to... :neutral: Ja np zaczolem sciagac filmy ktos przedstawi swoje zaznaczy lub napisze ktore sa godne polecenia ja ich nie bede mial i sobie sciagne i moze tak zrobic kazdy ;> cos ala zbior tytulow. Ty napiszesz jakies swoje ja spojrze "o nie mam ich" i sobie posciagam jesli to zly pomysl to sory no ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 17 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2007 Z tych co zaznaczyłeś nie widziałem tylko Chulksmack. Ja tych filmów peełno mam. Wymienię może te, które są orginalne, bo w końcu ściąganie filmów, to piractwo. xD 9 Dni For Right or Wrong Guy in the sky Process 4 Warm Up Steb by Step Playground Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 17 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2007 O dzieki i szczerze jak widac zadnego z tych tytulow nie mam dobra dobra z tym sciaganiem juz sprawdzam czy sa dostepne hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speedy 0 Napisano 19 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2007 Ja z kolei posiadam takie filmiki:(jedne krotsze a drugie dlusze) ale wszystkie zajebiste Video Gang Burton 2004 Promo Video - The Process First Descent People 2007 snowboard 2006 Absinthe FROW(For Right or Wrong) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 Snowboard.2006.-.MTN.Lab-The Films.DC.Video.(byCarlo46).Travis.Parker.Travis.Rice.and.all.the.best.snowboarder [snowboard] - Transworld Snowboarding - Notice To AppearTB11 VIDEO Snowboard Forum Snowboards True Life Snowboard 06.07 Mdp Follow Me Around dzis i wczoraj zassałem te 4 pozycje bardzo polecam godne obejrzenia zwlaszcza pierwsza i ostatnia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prz3m3kBB 0 Napisano 31 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2007 siema ;D a ja posiadam takie: - Burton "Thanks in advance" (zbiór kilku filmów) :) - Step by step - i kilka filmów z Bearshare, wystarczy wyszukać "Snowboard" i juz pozdrawiam, prz3m3kbb. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 No ja mam cala moja kolekcje z tej wyszukiwarki ale oczywiscie orginaly:D trzeba promowac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prz3m3kBB 0 Napisano 13 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2008 Polecam filmik Trouble in Japan. Jest po prostu świetny :D:D pozdrawiam, prz3m3kbb. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lele 0 Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 spoko spoko chlopaki ale jak zauwazylem to tez w pierwszym poscie mowa o prywatnych produkcjach a takie sa ciekawsze niz pelna profeska, uwazam ze lepiej ogladnac cos co z zasiegu mozliwosci mozna skleic i nauczyc sie w pewnym sensie, te tytuly co podajecie to miodzio samo w sobie i mozna sie nimi jarac ale wrzuccie tez swoje produkcje i linki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 23 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Lele ma dobry pomysl xD ale juz za pozno ;P trzeba poczekac do sezonu i cos nakrecic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamlas 0 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 No to tu też się musze odezwac.. Mój zbiór: [ Burton ] - It's Always Snowing Somewhere [snowboard 2008] Thanks Brain [snowboard 2009] Absinthefilms.Ready [2004-2005 Snowboard]Love-Hate [ Park City Mountain Resort ] - I Ride Park City [ Rome SDS and Kids on Shred Production ] - No Correct Way [TB]Follow.Me.Around [Afterlame]. [CAPiTA's First Kiss][snowboard 2008] [Picture This] [snowboard]- MIAZGA POLECAM [ready to..] [snowboard.2008.DC MTN.LAB 1.5] [snowboard.Draw.the.] line-Standard.Films.DivX [snowboard - Technical Difficulties] [snowboard stepbystep] Ogólnie to polecam;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 - People - The Resistance - White Balance - Draw the line - Escramble - Flavor Country - True Life - Picture this - Follow me around - Robotfood Afterbang - Robotfood Afterlame - Process 4 - Guyinthesky - DC MTN LAB 1 - DC MTN LAB 1.5 Z polskich filmów: - 9 dni - Playground - Warm Up - Step by step - Ready to... Btw... lamlas. Masz jakiś link do legalnej wersji no correct way i its always snowin' somewhere? ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamlas 0 Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 do legalnej nie bardzo;] znajdziesz na torrentach.. (osobiscie ściągam z "btjunkie.org") nie orientuje się jak tu patrzą admini na wklejanie takich linków więc na razie nie podam;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Mi ostatnio doszly 2 produkcje oczywiscie teraz full legal "Guy in the sky" burton oraz to co ostatnio bylo w PKS Follow the snow ? cos takiego ;] polecam oba a wszczegonosci ten z pks bo oczywiscie polacy ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamlas 0 Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Siemano. Dzisiaj moja kolekcja powiększyła się o 2 jeszcze "ciepłe" produkcje :wink: : [snowboard 2008] In Short - BlankPaper [snowboard 2008]-Cold World [DVDrip] Zapowiadają się ciekawie.. Jeszcze nie oglądałem.. Dzisiaj będzie 4-ro pak i maraton filmowy :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 te 2 sa z tej stronki co podawales? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamlas 0 Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 tak :wink: a "ciągne" za pomocą utorrent'a.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Wlasnie korzystam i sciagam jeden film ja mam bittorrenta nienazekam dzieki za stronke ;] duzy zbior filmow naprawde ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Guyinthesky jest spoko. Co do pks... Nie wiedziałem właśnie co za film tam dają. Chciałem kupić katalog, ale akurat hajsu ni miałem przy sobie za bardzo. ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 jed kup naprawde warto mi sie produkcja podoba poslkie snow + austria czechy i naprawde super raiderzey ;] i niezle triki jaja tez sa ;] jak to z polakami pociagnolem z tej twojej stronki 2 filmy naprawde szybki transfer ;] first chair last call i nixa teraz ciagne 2 plytki z produkcja burtona ;] dobra stronka + ;D for you Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harry1600 0 Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 i kalendarz tez niczego sobie;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamlas 0 Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 dzieki.. fajnie ze sie przydalo :wink: dzisiaj dostalem od kumpla: Trouble In Japan- dobry film.. ujecia prosto ze stokow.. jajca i dobra jazda.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 te 2 filmy burtona its always snowing somewhere ;] sa dobre cd 1 i cd 2 ;] teraz sciagnolem kolejna pozycje stronka naprawde dobra praktycznie nowe produkcje sa itd ;] trzeba poszukac podobnej tyle ze polskich produkcji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi