srubka 0 Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 Czy robicie cos specjalnego, zjadacie batoniki albo cos innego, w celu dostarczenia sobie energi na stoku, ktora jest potrzebna. Czy moze raz na jkis czas do knajpy na cos i dalej w droge?? :?: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 Raz na dzień pójść do baru i sobie dobrze podjeść ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 Różnie to bywało. Najczęściej mniej-więcej w środku dnia jazdy zajeżdżam do knajpy, żeby coś większego wszamać, jakąś kiełbaskę chociażby. Poza tym staram się mieć przy sobie jakieś kanapki, coś do picia, żeby od czasu do czasu coś podjeść. :] Przyjemniej się wtedy jeździ, a taka chwilka odpoczynku na jedzonko przywraca dużo sił. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 no dokłądnie...posiłek to obowiązkowo :-) w kieszeniach jakieś batoniki a podczas dłuższej przerwy to trzeba napic się coś ciepłego i zjeśc :-) Napój energetyczny jak najbardziej wskazany :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 Czyli princepolo i poweride. Ja tez cos podobnego robilem. Raz na jakis czas do baru na goraca czekolade. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 Jakis energetyk w plecaczku Batonik Lion energy I jazda Tyle ze ja jezdze w miejsce i rezerwuje blisko stoku u qmpla wiec praktycznie jak mi sie cos zachce na stoku to ide pare krokow i mam ;p heh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 Ja tam kanapki preferuję... xD Smaczniejsze, pożywniejsze, więcej energii dają, tańsze są. Poza tym robię mega zajebiste kanapki. ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 Taka kanapka z calej bagietki to rzeczywiscie energi dostarcza. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 No baaa! Poza tym to zdrowe jedzonko. Ja ogólnie się odżywiam zdrowo, dlatego wyglądam tak jak pani w moim avatarze... ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 ...i jestes zamowystarczalny xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 To niezle. Ale kanapka musi byc tez odpowiednio wysoka, tak 20 cm minimalnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 Normalne kanpaki z masłem orzechowym nie wystarczą? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 kanapka tez dobra rzecz i smaczna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 Ja tam jeżdżę tak sobie od 9-13/14, potem na obiad porządny i popołudniu z powrotem na stok ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 Ja jezdze do glodu, wtedy obiad i dalej na stok. A kanapkiz nutella sa dobre. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 Mi pasuje taka półgodzinna przerwa w środku dnia jazdy. Mogę chwilę uśiąśc, odpocząc i pomyślec nad drugą częścią dnia. Poza tym dobrze jest odpocząc, szczególnie jak jeździsz bardziej intensywnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 Ja jeżdżę ze znajomymi to zawsze ze 2h spędzamy w barze, albo jeśli blisko to w ośrodku Taki już nawyk ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 Od spędzania czasu w ośrodku macie całą reszte dnia,a wy jeszcze tam w godzinach do jeżdżenia siedzicie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 Całą resztę? Nam sie zdarza ze stoku schodzić nawet o 11, więc te 2h spędzone w barze daje możliwość odpoczęcia ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 o 11? ja zazwyczaj do 15-16 jestem xP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 o to widze ze ja podobnie jak Anyarro Tyle ze ja na stoku od 7 do 14 potem obiad i od 16 do 20 znowu albo troszke pozniej potem przy telewizorku z dziewczyna i caly dzien milo spedzony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 To zależy jeszcze od rodzaju wyjazdu - jak zorganizowany to niestety trzeba przerwę zrobić dłuższą, ale wieczorne jazdy>all ^^ Jest dużo muld żeby się pobawić jak stok jest normalny i mało ludzi Czyli to co najlepsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 Tez zawsze lubilem wieczorem jezdzic bo jest malo ludzi i trudny teren.Ale lubie tez rano kiedy jest rowniezmalo ludzi i wyratrakowany stok, mozna wtedy poszalec. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi