Ifi 0 Napisano 6 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2006 ja nie mam wlasnego zdania na temat tej firmy, nie testowalam zadnej ich deski. Chodz z tego co sie slyszy to nie jest to najelpsza firma, raczej taka z dolnej polki. Chodz niezawsze to co tansze to gorsze od tego drogiego. pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 7 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2006 ja też tak za bardzo sie nie orientuję co do tej marki ale chyba to nie jest renomowana firma aczkolwie też nie jest nie znana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Jak pożyczałem deski to w większości tej firmy,i jakoś sie dało jeździć... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 Ja jeżdżę na desce L4Y, moja pierwsza decha (wcześniej miałem krótkiego transa z wiązaniami step-in totalna pomyłka) kupiona w komplecie z wiązaniami i butami. Nie mogę marudzić, chociaż deska z dolnej półki to jeździ się spoko, ale też nie jestem proraiderem, więc nie odczuwam tak różnicy . Jedyne czego NIE polecam z L4Y to wiązań . Trochę nie wygodne i gąbki się niszczą dość szybk dlatego na ten sezon zmieniam na FLOWa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2007 Ja mam deske L4Y i musze powiedziec, ze naprade dobrze mi sie na niej jezdzi. Nie jestem specjalista ale jezdzilem na paru deskach i polecam. Oczywiscie jest jeszcze wiele desek duzo lepszych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi