Daniel Leszczyński 0 Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Cześć! Za miesiąc wybywam w Alpy na obóz zimowy i będę na nim śmigał ( mam nadzieje, że śmigał ) na snowboardzie. Mam pytanie do osób orientujących się w temacie desek snowboardowych, otóż muszę zakupić jakiś sprzęt i pytanie do Was, co sądzicie o tych deskach marki Head w Makro, bo jest od 8 stycznia wyprzedaż. Link do gazetki: http://proxy.metro-g.../#/zoompage/11/ głównie mam na myśli tą deske Head'a Course Rocka z wiązaniami NX One ps. śmigać za dobrze nie umiem, kilka razy jeździlem na wypożyczonych dekach i wkręciło mi się! ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Head szału nie robi, szczególnie za 8 stówek. Te wiązanka Heada, które są na fotce podczas ostatniego TD4 pokazały klasę - chłopak przyniósł je w dwóch kawałkach wywołując uśmiech na ustach wszystkich. W tej cenie dostaniesz coś z Ravena z wiązaniami s250, może jak poszperasz jakieś przecenione podstawowe deski K2, czy np. Salomona. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel Leszczyński 0 Napisano 8 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 rozumiem, lecz na początek powinienem być zadowolony z tego head'a ? , zeby deseczka sie sprawdzila w tych alpach! Jutro mam zamiar skoczyc. I jaką dlugość najlepiej, 173, 70kg? Tak do brody? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek 4 Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Długość dechy mierz do brody 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majdan 4 Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 155 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 9 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2013 Długość dechy nigdy nie mierzy się do brody, ani do żadnej innej odstającej części ciała. Deski dobiera się do ciężaru ciała. Na 70kg szukaj deski 153-154cm. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi