Murzynq 0 Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Szukam jakiś rękawic z Gore Texu do 220 zł przeszukałem kilka stron i nic ciekawego nie znalazłem. Może ktoś jest w stanie coś polecić bo sam używa. Wyjazd mam coraz bliżej i nowe ciepłe rękawice by się przydały. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 11 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2013 w takim razie polecam TOG24 . powinny sprostac twoim wymaganiom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snowek 0 Napisano 22 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2013 tu masz porządne rękawice z membraną. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snowfuny 0 Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 Posiadam rękawice marki Reusch - dokładnie takie: http://www.asport.pl/p/23836,738/rekawice-narciarskie--snowboardowe--z-gore-tex--174---ocieplane-linus-gtx-reusch/ Bardzo sobie je chwale, właśnie ze wględu na Gore-Tex i materiał z jakiego są wykonane. Powiem Ci, że jeszcze nie zdarzyło mi się, żeby się przemoczyły, a trochę jeżdżę na desce. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi