Karol Pawliński 0 Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Tak jak w temacie. I jeszcze pytanie . Czy są takowe spodnie niezbędne czy pierwszy raz dałbym radę w grubych dresach a na to jeansy ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madun 1 Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Można nawet bez spodni śmigać tylko, że będzie raczej zimno Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek 4 Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 Mi się wydaje że nie ma Ja zawsze miałem spodnie narciarskie i jest ok Tylko ja mam zawsze spodnie za duże. A nie raz widziałem jak śmigali w jeansach ale na 100% jest zimno. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danuuu 0 Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 'Snowboardowe' kojarzą mi się po prostu z takimi mega luźnymi spodniami, 'narciarskie' z klasycznymi dosyć obcisłymi/wąskimi. Jeśli chodzi o materiał - to jest on ten sam, mają chronić przed zimnem i wilgocią. Specjalne spodnie, czy to narciarskie czy snowboardowe NIEZBĘDNE nie są. Problem w jeansach jest taki, że bardzo łatwo łapią wilgoć (sam zaczynałem jeździć w jeansach - druga wyprawa na deskę była już w porządnych nieprzemakalnych spodniach ). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol Pawliński 0 Napisano 7 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Dzięki za odpowiedzi, na pierwszy raz nie kupię dobrych spodni bo narazie całą kasę przeznaczyłem na dechę i buty bo to jaki mi się wydaje -Najważniejsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi