rafcio 0 Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Mam taką propozycję żeby założyć na forum taki dział gdzie każdy mógłby napisać o tym jak radzi sobie z serwisowaniem deski. I nie chodzi mi tylko o smarowanie, ostrzenie itp. tylko też o tym co się zepsuło, jak sobie z tym radził(a) i jakieś swoje patenty na różne sytuacje, co wy na to? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol Pawliński 0 Napisano 5 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2013 Super pomysł ja byłbym bardzo ZA ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariya 0 Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 very nice post I like this forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariya 0 Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 very nice post I like this forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trombel 0 Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2013 ale po co od razu dział? Przecież jest już dział 'Snowboard' lub 'Sprzęt i odzież', a w nich poddziały "Inne" w których to śmiało można założyć interesujący Cię temat. Ogólnie zasada jest prosta im więcej działów tym czytelność i łatwość przeglądania forum spada Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziarskihenk 0 Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 To może swieżak zrobimy jeden dział i będzie najwyższa czytelność? Wg. mnie to dobry pomysłz tym nowym dziełem , nie będzie trzeba szukać czegoś co czasami trudno nazwać. A i będzie się czegoś można dowiedzieć "przez przypadek" ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi