Len 0 Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 Witam, szukam dla siebie deski, jeździłem z 3-4 razy na wypożyczanym sprzęcie, jak na razie oceniam siebie jako początkującego tak więc i deski szukałbym pod początkujące-średniozaawansowane, głównie do zjazdów po stokach (czyt: nauki). Na chwilę obecną mogę przeznaczyć ~500zł na deskę i wiązania, wiec raczej celowałbym w sprzęt używany. I tu pytanie, czy np taka deska: http://allegro.pl/deska-rossignol-circuit-166mw-wiazania-hc-2fifty-i2904551846.html nadawała by się? nie mam pewności co do wiązań i tego czy but nie będzie zbytnio wystawał ze względu na duży rozmiar stopy, a w moim mieście ciężko o sprawdzenie/kupno deski, bo po prostu brak (moich rozmiarówek) w serwisach. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zakopany 0 Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 a masz buty? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 1 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2013 Zacząłbym od zakupu dobrych butów za te 500zł, bo za tyle deski z wiązaniami się nie kupi, a buty są w zestawie najważniejsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Len 0 Napisano 2 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Yhm, no to pierw szukam butów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zakopany 0 Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 najlepiej, jeśli możesz, to pójdź to jakigoś sklepu snbrd, poprzymierzaj i wybierz dla siebie najlepszy, bo każdy ma inno stope Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi