zel 0 Napisano 29 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2012 Czesc wszystkim! Jak w temacie, szukam jakiegos kompletu bielizny termo - na długi rekaw/nogawek Pytam, bo pelno tego w necie, a na forach mozna przeczytac opinie, ze czesto sie przeplaca (jak z applem ) Co polecacie? Cena umiarkowana, tak do .... 100-150? Ale jak bedzie taniej, to nic sie nie stanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luckyluke27 0 Napisano 29 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2012 czesc, ja polecam odzież z brubeck-a uzytkuje od 2 lat i zlego slowa powiedziec nie moge dziala jak trzeba tylko pamietaj ze lepiej kupic troche ciasniejsza niz luzniejsza :)i bedziesz suchy jak wiór...a w cenie powinienies sie zmiescic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zakopany 0 Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 ja kupiłem z hi-teca za niecałe 100 i świetnie się sprawuje. Wcześniej jeżdziłem w termoaktywnej piłkarskiej z colo (sama góra) i też było bardzo dobrze (nadal w niej jezdze). W podanej przez ciebie cenie jest pełno dobrych kompletów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi