Mate 0 Napisano 2 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2006 Jeździcie carvingiem? Ja ostatnio troche próbowałem, ale średnio mi to wychdzi 8) Może ktos kto się na tym zna coś by podpowiedział. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 2 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2006 alo, ja sobie proboje czasem ale po pierwsze do tego najlepiej nada sie deska zjazdowa z "twardymi wiązaniami" i bucikami bo wtedy rzeczywiście wykonywanie skrętów ciętych jest o wiele łatwiejsze. Ja mam deske fs/fr a w dodatku duży rozmiar buta a co za tym idzie wiązanie jest tak ustawione że piętka mi wystaje poza krawędż tylną no i jak tak sobie wykonam fajny skręcik na krawędzi tylnej to poprostu piętka tylnego wiazania wbija mi sie w snieg i od razu gleba na plecy :/// Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 5 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2006 Jeśli chodzi o skręt ciety to mam go w małym paluszku,... a cięty śmig może w serdecznym (dech freeridowy nie alpine) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 5 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2006 ooo malo ludzie interesuje carving. Mnie to akuratnie nie wcale nie kreci. Ale tes skrety to wychodza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 6 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 ej nie chce byc z deka ciotowaty ale wolalbym zopytac sie co do carving bo ogolnie planuje kiedy bede mial trochekasiory probowac wszystkich sportow na desce no oprocz sk8:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 6 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 Pytasz co to Carving ? Carving to jest styl jazdy na desce. Jest np. freeride, freestyle, boardercross... na temat Carvingu mozesz poczytać tutaj http://www.snowboard-mds.pl/artykuly/carving.php Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 6 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 eee to moze byc rownie spoko jak fs i jib ale trzeba miec do dyspozycji dlugie i troche strome stoki ale moze kiedys i dzieki Ifi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 nie ma za co ale jak dla mnie Carving to cos na co szkoda czasu. Nie ma to jak freestyle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 hehe ja carvingu nie probowalem ale jak sobie pomyslec ze zjezdzasz z duzej alpejskiej gorki gdzie jest swiezy puszek to faza i jesce jakas lawina heh ale fs rulez:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 no z tkaiej "alpejskiej górki gdzie jest puszek " to raczej bedzie freeride. No ale w sumie we Freeridzie tez mozna jechac Carvingiem. eehheehhe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lenfro 0 Napisano 15 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2007 Z takich troche wyzsych alpejskich górek :mrgreen: to tam jest raczej bardziej oblodzony śnieg niż puszek :wink: tak mi sie wydaje :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 17 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2007 no nie koniecznie oblodzony :razz: nie oglądałeś filmów snowboardowych ? jak śmigają ze szczytów gór ? sam puch ... normalnie poezja :wink: a najlepsze są ujęcia jak za snowboarderem schodzi lawina Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śledziu 0 Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 hardcore to dopiero skakanie z helikoptera Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Widziałem pare razy ludzi jeżdżących carvingiem,do tego potrzeba strasznie mocnych nóg jesli na drugi dzień chce sie poruszać na tychże nogach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 9 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 śledziu... przeskakiwanie helikoptera to dopiero hardcore... xP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi