bercik 11 Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 Ale żeby nie tracić znowu bazy danych to czy jak zrobie backupa z tego forum to będzie się go dało wgrać do tamtego ? czy zaś od nowa? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 nie wiem... ale raczej wątpiliwe... przestałem sie nimi interesować jak zobaczyłęm że najfajniejsze style są bardzo drogie, a żadnych w necie nie znalałem... :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 a mam pytanie a kiedy to forum ruszylo bo myslalem ze dopiero w styczniu tego roku bo najwczesniejsze posty sa takiej daty ale widze ze tu sie dzialo co nieco Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 to forum to juz łącznie gdzies od 2 lat jest z tym że poprostu kilka razy zmieniany był serwer i całe forum było kasowane i ruszało wszystko od nowa. Tym razem mam nadzieje że już sie nie powtórzy taka sytuacja jak kiedyś i będziemy rozbudowywać to forum. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2006 To róbcie Berick co jakis czas kopie bezpieczeństwa bazy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 9 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2006 teraz robie a wtedy też miałem ale była inna wersja forum i już sie nic nie dało zrobić... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2006 a nie myślałeś o przejściu na wersjse by przemo? ma dużo więcej opcji, zabezpieczenia itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi