bercik 11 Napisano 6 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2006 Niestety to nie jest dobra informacja a mianowicie podczas przenosin na nowy serwer nie udało się zachować postów z poprzedniego forum strasznie głupia sytuacja bo na przestrzeni kilku miesięcy to już trzeci raz trzeba zaczynać wszystko od nowa. Ale mam nadzieje że będziecie pomocni i rozkręcimy to jakoś powolutku ?? Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kazik 0 Napisano 7 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2006 No faktycznie przykra sprawa... jestem tu pierwszy raz i forum jak i strona bardzo mi się podoba. Dużo ciekawostek, filmikow, porad itp. nie ma sie czym martwic...fajna stronka to i osob bedzie duzo! :wink: pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 7 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2006 Witam, Ciesze się że Ci się podoba:) oczywiście cały czas będziemy rozbudowywać stronke a jeśli będzie więcej ludzi chętnych do współpracy to będzie naprawde dobrze:) Fajnie by było jakbyś często zaglądał na forum - trzeba to rozkręcić jakoś - najtrudniejszy jest ten początek:) Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MuChA 0 Napisano 7 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2006 A co się stało że nie dało się przenieść forum? Baza danych sie uszkodziła? Na jakim wcześniej serwerze było forum? Jest jeszcze baza gdzieś? Może jeszcze nie wszystko stracone i da się przywrócić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 7 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2006 No więc wcześniej forum jak i cała stronka była na serwerze foxnet.pl no i kończyła się umowa i oni napisali że nie chcą przedłużać jej i przeniosłem na nowy serwerek ale zrobiłem backupy baz danych z tamtego serwera - może to się jakoś da zrobić ale nie wiem za bardzo jak - bo tam trzeba coś chyba pozmieniać. No a nie udało mi sie zrobić kopi zapasowej starego forum bo w tamtym czasie transfer był już wykorzystany i kończyła się ważność konta i skasowali je. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MuChA 0 Napisano 7 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2006 miałeś dostęp do phpmyadmin? zrobiłeś w nim backup bazy? jeżeli tak to da się jeszcze uratować forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 7 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2006 Witam Bercik i wogle wsyztskich witam =) no jak widze nisesty wszytsko do nowa, to juz któryś raz. Ale co by nie, my damy rade tamtym razem dalismy to i tym razem damy rade nie ma sie czym przejmowac :D ale wielka szkoda ze tamto wsytsko stracone , ale lusssss Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 7 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2006 w cpanelu robiłem backupa baz anych i w tym też bazy danych z forum tylko nie wiem jak to teraz przywrócic. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 7 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2006 no to musisz wlasnie z kims pogadac, i mysle ze jakos moze sie odzyska. A jak nie, to tez damy rade =) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 7 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2006 MuCha a Ty wiesz jak to zrobić ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MuChA 0 Napisano 7 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2006 prawdopodobnie tak, zagadaj do mnie na gg 1444042 Jak już to dziś zagadaj, bo jutro moge nie mieć czasu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 10 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 Alo, Panie MuCha kiedy bedziesz na gg ?? Tak jakoś nie mogę Cie ostatnio złapać na gg. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MuChA 0 Napisano 10 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 zaraz tam panie, mucha poprostu wiem że ciężko mnie złapać na gg, ale jestem np. teraz jestem zazwyczaj wieczorami a jak nie to napisz swoje gg to ja cie może złapie. Bo ani na stronie ani na forum nie ma żadnych danych kontaktowych do ciebie :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 10 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2006 2908386 - jestem dosc często więc nie powinno być problemu:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MuChA 0 Napisano 11 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2006 I jednak nic sie nie dało zrobić z braku odpowiednich backup'ów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 13 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2006 no niestety :( kurde ale ja glupi jestem a Ci z foxnetu kurde też są chamscy - pisalem zeby mi jakos udostepnili ta baze tzn forum bo mialem juz wyczerpany transfer to bym sobie tylko zrobil kopie i tyle no ale ...... ehhh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 19 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2006 nie chce zakładac nowego tematu dlatego napisze to tutaj. Do dzilu chillout proponowalabym dodac, jakis dzial przeznaczony do dyskusji na rozne tematy nie zwiazane ze snowboardem. taki jak kiedys to byl. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 7 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2006 moim zdaniem mógłbymś, bercik, zapodać phpbb by przemo :roll: http://www.przemo.org/phpBB2/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MuChA 0 Napisano 8 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2006 JackieL przemo może i ma więcej bajerów ale najbardziej obciąża serwer, najwolniej chodzi. Jedyne co ma dobre to kilka bajerów bez których też idzie żyć najchętniej to widział bym tu ipb2 lub vB Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 8 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2006 najchętniej to widział bym tu ipb2 lub vB marzenia :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 8 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2006 najchętniej to widział bym tu ipb2 lub vB a co to za fora ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 8 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2006 ipb - invision power board tu np. jest ipb [klik!] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 9 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2006 no fajne to - tam widze że sporo opcji jest:) Jakie zalety ma to forum że jest takie dobre? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MuChA 0 Napisano 13 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2006 ipb ma wszystko ale tak jak vB są skryptami płatnymi czyli wykup licencje a możesz korzystać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 27 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2006 przydałoby się ipb abo vBulletin... a co do kupna to ci mogę podać pliki do nich bo mam i 0 cie to będzie kosztowało :P więc jak chcesz to tylko napisz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi