Maniek 4 Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 Witam. Otóż mam taki problem ,gdyż zawsze podczas jazdy na desce strasznie boli mnie zewnętrzna część stopy. Nie wiem od czego to może zależeć. Co wy o tym sądzicie i czy wy też tak macie ?? Z góry dzięki i pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 18 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2012 Zmień ustawienie wiązań na wieksze kąty;p Powinno pomóc:D Jak i w którym dokladnie miejscu cie boli ? Jeśli bliżej małego palca to rpawie na pewno to, ewentualnie wyreguluj przedni strap tak by bardziej zachodizl na maly palec (a nie scicskal go sam pasek-inaczje nie miem wytłumaczyc) Ale patrzac na twoją skale miejętnosci to kąty pewnie dobrzeustawiłeś, więc wina buta (chociaż jeszcze nie słyszałem o tkaim przypadku;p) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek 4 Napisano 19 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2012 Kąty od zawsze mam z tyłu 0 z przodu 15. Zapięcie też jest ok więc to nie przez to. Buty mam wygodne jak kapcie Może to faktycznie ustawienie kątów. A boli dokładnie środek zewnętrznej strony (tam gdzie lekko wystaje kość) inaczej tego nie wytłumaczę I jest to coś w stylu impulsów. Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 19 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2012 roznica tylko 15 stopni raczej jest problemem:) Ja mam np 15 i -15:D Jesli boli cie tylko jedna stopa to to na pewno to ale sprawdź;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek 4 Napisano 20 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 Ok spróbuje przestawić może to faktycznie to. Dzięki wielkie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek 4 Napisano 26 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Przestawiłem na 15-15 \ / i już jest ok Dzięki wielkie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chiquita 0 Napisano 10 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2013 O miałam podobnie, w tamtym roku ! Spróbuje zrobić, to samo ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi