chill 0 Napisano 26 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2007 hej szukam sobie nowej deski , juz troche jezdze ok. 5 sezonow i szukam czegos konkretnego , a ze kasy nie za duzo to sczailam sobie dosc fajna oferte na allegro , chcialabym sie tylko poradzic co myslicie o stanie tego sprzetu , i czy wg. Was pasuje do moich preferencji ,czyli stok , troche puchu i pocztaki fs. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=274297448 prosze o możliwie szybką odpowiedz , bo malo czasu zostalo do konca aukcji:D a no i moze czy wg. Was do tych wiazan pasowalyby buty burton supreme? bo butki sa boskie i nie chcialabym zeby meskie wiazania mi to popsuly. a no i czy dlugosc 157 nie za duza na 165 wzrostu ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 26 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2007 157cm to 'trochę' za dużo jak dla Ciebie Zobacz w podwieszonym temacie na link z przelicznikiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 28 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2007 Mooocno za duża. Ja w zeszłym sezonie jeździłem na desce 158, teraz kupiłem nawet 155, a mam 184cm wzrostu. Tak ze 140-145 będzie ok. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 też potwierdzam że deska zdecydowanie za długa dla Ciebie. Tak jak jed napisał. Poszukaj deski ok 145 cm - 147 cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Mhm ja mam zamiar kupić 152cm w tym roku Powiem, że wygodniej mi się jeździło na damskiej krótkiej desce jak mi nogi wystawały, niż na mojej :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chill 0 Napisano 29 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 no ja jakos przez 3 lata jezdzilam na 149 meskiej fr i dawalo rade naprawde niezle , chociaz owszem te 157 to ewidentnie za duzo , ale ziomek mi tak nawkrecal pozytywow ze z tej storny to lepiej ze dluga bo tu lepszy najazd i wiecej czasu na trick i takie tam pierdoly i w koncu juz oglupialam przez te jego gadki.a co myslicie o voelkl ? bo zastanawiam sie nad voelkl search 2007 , wydaje mi sie ze calkiem dobra deska Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi