ADM 1 Napisano 30 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 A czy ktos w L.A. wie o tym? xD Swojego czasu też się z nimi utożsamiałem. Poza tym... napisałem że to wada? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 30 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 Ja się z nimi nie utożsamiam w żaden sposób - po prostu mam bandanę w niebieskie moro ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 30 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 Wiesz... chyba się też rozejrze za jakąś niebieska bandaną xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Hahaha... Oj ADM... Szybko zdanie zmieniasz. Czy Ty przypadkiem nie próbujesz zdobyć względów jackiela, hę? xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 On wie, że już mam chłopaka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Mam nadzieję... Nie zniósłbym konkurencji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 A co myslicie o czyms takim.http://www.burton.com/Gear/Default.aspx#/mens/hatsAccessories/hatsbeanies/productDetail/70582/B8J14104?activeIcon=icon_3 Wydaje mi sie, ze to dosc dobry pomysl. Wyglada na wygodne i dosc cieple Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Kawałek polaru. Za znaczek "B" zapłacisz pewnie ze 100 zeta. Ja bym czegoś takiego nie kupił... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Nie moie konkretnie o tym produkcie Burtona. Chodzi mi ogolnie o cos takiego czy moze ktos jezdzil w takim szaliku i czy sie sprawdza?? A tylko dlatego ze jest wyprodukowany przez Burtona w zyciu bym nie kupil. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Szalik jak szalik. Jak jest duży mróz to Ci będzie zamarzać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Aha, bo mam taka mysl, zeby ubierac kominiarke a jak bedzie zimno to jeszcze dodatkowo cos takiego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Szybko zmieniam zdanie? Ja wogóle jeszcze nie mam zdania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Aha, bo mam taka mysl, zeby ubierac kominiarke a jak bedzie zimno to jeszcze dodatkowo cos takiego. Kominiarki suck. Nie ubrałbym czegoś takiego ; p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 O.K. twoj wybor. Ja uwazam, ze to jest super rzecz na mrozy. Nie wieje, nie jest zimno. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speeedo 0 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 a może mi ktoś powiedzieć gdzie dostane arafatke ? :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Zabij emo. ; p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Kominiarki są w miarę ok, ale wolę bandany. Najlepsza opcja. Co do szaliczków... Wątpię, żeby było wygodne i raczej na stoku nie jest aż tak zimno, żeby szalik był konieczny. Poza tym nienawidzę Burtona. ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 speeedo, na allegro przed chwilą znalazłem http://allegro.pl/item273837432_arafatka_chusta_szal_rozne_kolory_03s.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Dzieki za rademoze jednak spruboje z ta bandana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speeedo 0 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Zabij emo. ; p do emo mi daleko :razz: po prostu podobają mi się arafaty :twisted: chyba że ktoś za poda jeszcze jakimś linkiem do fajnej bandamy na allegro :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 np. coś takiego? http://allegro.pl/item271692954_bandana_chusta_tiger_bawelna_100_mfh.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Navy-White - to już jest kompletnie w stylu Cripsów,chyba kupie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Jedź na snowdays, to będziesz miał fajną bandanę. Ja mam 3, więc nie muszę kupowac. Hihi... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 to jak masz 3 to wyślij mi jedną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi