srubka 0 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Mam zamiar kupic sobie maske na snowboard, ale chcialbym taka bez rzepu z tylu, bo to nie wygodne. Co o tym myslicie i czy macie jakies rady?? :?: :?: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 25 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Mnie tam zwykła bandana wystarcza... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 A szalik nie może być? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 25 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Nie xP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Ja używam arafatki i jest ok I jak mi się nudzi to zawsze mogę nią obwiązać głowę i terrorystę udawać ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 terrorysta na snowboardzie tego chyba jeszcze nie było :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Ale będzie ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Kupiłem sobie koszulke z reklawem termoaktywna i szukam czegoś co zasłoni szyję,a wydaje mi sie, że z szalikime czy arafata jest niewygodnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 25 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Co to za język? Myślałem, że to Anyarro jest arabem na desce...? Nie wiem co w tym może być niewygodnego, ale okej. Jedyna różnica to np. wycięcia na nos, usta itp. lub materiał jeśli chcesz maskę membranową. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Czemu nie może być ten szalik? Owijamy wokół twarzy i jest dobrze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Sorry za język, ale mi się klawiatura zepsuła. Własnie chodzi mi o maske membranową. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 ADM szalik mi się za dobrze nie sprawdzał. Spadał dość często, a jak się porządnie założyło to ciężko było mówić. arafatka>szalik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 25 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 ADM, szalik po prostu być nie może. Od tak. Bo właśnie to ustaliliśmy. Jest niedopuszczalny. Każde złamanie przepisu będzie karane pracą społeczną. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Co racja to racja ^^ Lepiej sie na arafatkę rzuć i będziemy udawać terrorystów(lub jak napisał Jackiel arabów). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 a ja jeżdże w kafiji i jest mega, cieplutko i wogule, ładnie sie trzyma ryja więc wygodnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Do połowy klatki piersiowej? Po co az taka długa? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 26 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2007 Ja miałem kominiarę, ale średnio się sprawdza. Podobnie jak jackiel zawsze w bandanie jeżdżę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 26 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2007 Bandana fajnie wygląda,ale nie jest za cienka? Poza tym bandany mi sie kojarzą z Cripsami i Bloodsami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 26 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2007 ja do tej pory jeździłem w golfie, albo w polarze, ktory byl zapinany pod szyję, ięc niepotrzebowałem nic takiego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 28 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2007 Bandana i fajnie wygląda, i jest wygodna, i jest ciepła. Często ją trochę opuszczałem, żeby oddychać nieco chłodniejszym powietrzem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Wystarczająco ciepła, chyba że akurat jest -20 ^^ Ale wtedy wystarczy ją inaczej zawiązać(tak żeby było trochę fałd) lub po prostu złożyć jeszcze raz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 No to w konkursie co lepsze: maska, bandana, SZALIK, golf i inne pierdy wygrywa BANDANA! ^^ Wiadomo kto tu się zna na rzeczy. Btw... Im back on the road. xP Komp naprawiony, więc wracam do pisania niusów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 30 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 Poza tym bandany mi sie kojarzą z Cripsami i Bloodsami To raczej tylko zaleta ; p Ja należę do Cripsów, a Ty? ;> Bandany rock ; p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi