FiSH 0 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 Witam Mam pewien drobny problem z forum. Otóż gdy się zaloguję, to posty w tematach wyświetlane są w odwrotnej kolejności. Nigdy wcześniej się z niczym takim nie spotkałem, jest to bardzo irtyujące. Patrzyłem w ustawieniach profilu ale nie widzę opcji zmiany tego. Chciałbym więc zapytać gdzie to zmienić ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 w odwrotnej kolejności tzn w jakiej ? Nowe posty na samym końcu ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio 0 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 nowe posty na górze, stare na dole, a czasem przemieszana kolejność tak że trzeba szukać który jest po kolei, a ty bercik jak przeglądasz forum to wszystko masz ok? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FiSH 0 Napisano 4 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2012 kolega dokładnie opisał problem liczę na jakieś rozwiązanie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trombel 0 Napisano 10 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2012 również mam to samo. Pierwszy post na górze jest najnowszy a jadąc w dół są starsze. To wkurzające i trochę tak jakby prowadzić rozmowę czy czytać komiks od tyłu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2012 też to mam w sumie ale tylko w niektórych forach, w tym np to nie występuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 16 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2012 coś pozmieniałem w ustawieniach. Sprawdźcie czy problem nadal występuje ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi