adrian1769 0 Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 Witam Wczoraj wpadłem w posiadanie butów blax heidi . Jest to rozmiar 40. ja mam 39 i nie wiem dlaczego bardzo uciska mnie w pięcie . Dziś zauważyłem że z tyłu znajdują się dwa pokrętła wydaje mi się że służą one do ustawienia kąta nachylenia buta jednak nie wiem jak to ustawić poniżej daje foto : http://lupadoro.nazw...12/image005.jpg Myślę że do ustawienia tego służą te górne pokrętła ale nie jestem pewien . Pomóżcie !! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 To jest forum snowboardowe, a nie narciarskie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1769 0 Napisano 30 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2012 To jest forum snowboardowe, a nie narciarskie. o co ci chodzi ? Już sam se poradziłem , ale czemu mówisz narciarskie co ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
garf 1 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2012 marpyc - błysnąłeś jak gówno w przeręblu.... jeśli się nie znasz to się nie wypowiadaj. Jeśli chodzi tą regulacje z tyłu, to ustawia Ci kont pochylenie buta. Dzięki temu deska szybciej reaguje na skręt. polecam wbić do nas na stronkę team9.pl lub na FB tam ktoś Ci udzieli mądrych porad... adrian1769 - kolega nie ogarnia twardego sprzętu jest to jeden z tych snowboardzistówc co dużo mówi a mało jeździ... nie przejmuj się, spotkasz jeszcze wielu takich jak on. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian1769 0 Napisano 20 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2013 marpyc - błysnąłeś jak gówno w przeręblu.... jeśli się nie znasz to się nie wypowiadaj. Jeśli chodzi tą regulacje z tyłu, to ustawia Ci kont pochylenie buta. Dzięki temu deska szybciej reaguje na skręt. polecam wbić do nas na stronkę team9.pl lub na FB tam ktoś Ci udzieli mądrych porad... adrian1769 - kolega nie ogarnia twardego sprzętu jest to jeden z tych snowboardzistówc co dużo mówi a mało jeździ... nie przejmuj się, spotkasz jeszcze wielu takich jak on. Spoko dzięki stary za rade , jednak zrezygnowałem z tych butów , są dla mnie za sztywne jakby za małe puki ci śmigam w zimowych trepach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi