MuChA 0 Napisano 2 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2006 Avatar 6 kB ? Co ja tam zmieszczę rysunek 50x50? mój avatar 90x86 zajmuje 9kB. więc prosił bym nie tylko chyba w moim imieniu o powiększenie limitu co najmniej do 10-20kB. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mate 0 Napisano 2 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2006 Zapisz w gifie, to powinno zmniejszyć rozmiar obrazka, a jak to nie pomoże to możesz przecież trzymać avatara na innym serwerze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MuChA 0 Napisano 2 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2006 Mate tylko że nie chciało mi sie wrzucać na ftp'a Mam avatar w gifie, a zmniejszać mi sie nie chciało, łatwiej było posta napisać A to taka ogólna prośba, bo nie każdy ma umiejętności zmniejszania grafiki i wrzucania jej na jakieś konto w necie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 5 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2006 MuCha -> www.imageshack.us i nie mędź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 ej nie chce nikogo wykorzystac ale moze ktos zna stronke gdzie bedzie duzy wybor avatarow najlepiej decha albo basket plis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 Człowiekuuuu !!! jest taka strona jak http://WWW.GOOGLE.PL rusz głowa, poszukaj !! :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2006 no wiem ale pomysallem ze jak juz kilka osob ma gotowe stronki tylko kopiuj wklej to co mam szukac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi