Łukasz Rutek Rutkowski 0 Napisano 19 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2012 siemanko, za dwa lata wybieram się na studia a swoją przyszłość chciałbym wiązać również ze snowboardem - pasja Dlatego chcę zapytać, które województwo jest najlepiej przygotowane pod względem przyjmowania turystów, ośrodków białego szaleństwa i tras. Również interesuje mnie bliskość granicy, ponieważ jak przeczytałem na forum strona czeska i słowacka są lepiej rozwinięte dlatego interesuje mnie wasze zdanie o województwo uwzględniając jakość po stronie polskiej i za granicą. Jakie miasta proponujecie, żeby tam studiować, pracować i poświęcać się pasji jazdy na desce szkoląc się w tym coraz bardziej. Jakieś propozycje? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 20 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 nie szukaj miasta do studiów pod względem bliskości stoków bo to chore i pokazuje że chyba źle wybierasz priorytety w życiu na studiach jest wystarczająco dużo czasu żeby robić wypady na deskę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek 4 Napisano 20 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 Kolega wyżej prawdę ci powie Ale jak coś to najlepiej będzie na Dolnym Śląsku ,Małopolskie i Podkarpackie ;] Polecam Kraków. Sam mam zamiar tam studiować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz Rutek Rutkowski 0 Napisano 20 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2012 no właśnie wacham się między Krakowem a Wrocławiem. A odpowiadając to oczywiście najważniejsza jest uczelnia ale bliskość dobrych tras poniekąd może by wpłynęła na mój wybór. Aczkolwiek spodziewałem się tych województw najbardziej, dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 bo to taka oczywista oczywistość... najwięcej tras będzie w okolicach południowych... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Nie przejmuj sie zbyt;p u mnie na uczelni po roku połowa i tak wraca do domu bo odpada:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi