VfBElQgMUQ 0 Napisano 22 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 23 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2007 To zależy też od warunków. Kiedyś w Czechach jeździłem w samej koszulce z krótkim rękawkiem. W zeszłym roku w Szczyrku w samej bluzce, a np. w Maju na lodowcu bywały dni, że musiałem grubą kurtkę ubierac, bo było tak cholernie zimno. Myślę, że jeśli masz dobrą kurtkę to taka bluzka termoaktywna starczyłaby, chociaż to w sumie jest bielizna i normalnie raczej na taką koszulkę zakłada się jeszcze bluzkę jakąś. Musiałbyś sam to przetestowac. ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 23 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 25 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 ja kupiłem dzis samą koszulke termoaktywna z dlugom rekawem i mysleze jeszcze wykombinuje cosna szyje i na kurtka i wystarczy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi