magdalejna 0 Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2012 Czy może któryś z użytkowników tego forum śmiga na desce z latawcem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
garf 1 Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Jak jesteś z Gliwic to zapraszam do nas my z niecierpliwością wyczekujemy na snieg. www.team9.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magdalejna 0 Napisano 13 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Chętnie, zwłaszcza że jestem początkująca w tych klimatach. Kiteforum mówi coś o spotach na lotnisku i terenach niedaleko autostrady, a Wy gdzie jeździcie z latawcami? Mam już kilkuosobową ekipę więc jak tylko pojawi się puch i warun to wpadamy ze sprzętem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ledew 1 Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Ja śmigam! Ja! Mam dużo przestrzeni ( wszelakiego rodzaju pól wokół siebie ) więc na pierwszym śniegu tego roku już trochę polatałem Ale najbliższy spocik wskazywany przez windguru to Pusty Hill ( jeszcze nie byłem, ale zamierzam ) Do Gliwic jest trochę kilometrów, więc nie wpadnę w najbliższym czasie, ale może kiedyś... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magdalejna 0 Napisano 13 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Pusty Hill, Ricky - słyszałam, że bardzo fajny spocik, niestety też jeszcze nie byłam. Pozazdrościć pierwszych lotów na śniegu, u nas jeszcze w sobotę kto żywy i z ciepłą pianą, leciał na wodę. Cieszy mnie odzew w pytań wiem do kogo uderzać na tym forum! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ledew 1 Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Ja to na wodzie ostatni raz byłem w sierpniu Ale na wiosnę w końcu się zaopatrzę w jakiegoś pompowańca, desiwo i na wodę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magdalejna 0 Napisano 13 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Ja za to czekam na miękki puch żeby mój pompowany przeżył kontakt z glebą. pozdro! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ledew 1 Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Służę komorowcem jakbyś chciała pośmigać w tych okolicach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
garf 1 Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 My mamy normalne kaity pompowane northy. Magda zapraszam na fb klikamy lubie to na Team9 - wind & snow motion i będziesz na bieżąco. My różnie w zależności od kierunku wiatru śmigamy nawet po polach:)! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ledew 1 Napisano 13 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 Co do kierunków na pola to ja mam tylko opcje na północne i południowe wiatry inne kierunki wiatru się na górach zatrzymują :/ I jest najczęściej tak, że Pusty Hill ( 40km drogą , a ok 20km w linii prostej ) to 20-30 knotsów, a u mnie przed domkiem nawet gałązki się nie ruszają P.S. A mnie to już nie zaprosicie do polubienia... Nie do wybaczenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magdalejna 0 Napisano 13 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2012 garf - polubione, mam do was kontakt jakby co jak na razie mój zestaw ogranicza się do jednej 9m cabrinhy, więc też muszę pilnować, czy mam za mało/dużo. ledew - będę pamiętać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
garf 1 Napisano 17 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2012 Trochę dużo ale damy radę to super tam będziemy informować o wszystkich akcjach ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi