wrzose 0 Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Witam, mam nietypowe pytanie , często widzi się że na zdjęciach niektórych osób z wypadu w góry swieci ewidentnie jakaś lampa zazwyczaj z jednej strony. I mam takie pytanie jakie to są lampy , mogł by mi ktos wskazać na alegro naprzykład , i z czego zasilają taką lampę np. w lesie. Dziękuję ; ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rhistell 0 Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 http://allegro.pl/lampa-halogenowa-halogen-na-statywie-statyw-2x500w-i2693017578.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dana 0 Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2014 Z akumulatora najczęściej. --------------- Wygodny przewóz osób Kraków Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarko 0 Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 lampa jak świeci to musi mieć zasilanie albo z agregatu prądotwórczego albo z elektrowni. Nie widać tylko jak jest zasilana i w tym cały szkopuł. ____________ Nowoczesne zabudowy ze szkła warszawa cena Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jupil 0 Napisano 27 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2021 na allegro jest sporo wybór Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi