chiquita 0 Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 gdzie uczyliście się jeździć? na stokach? jeśli tak, to które miejsce polecacie najbardziej? Najlepiej gdzieś na dolnym śląsku. Z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek 4 Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Ja osobiście uczyłem się w Rzeczce i w Andrzejówce. Jak mieszkasz niedaleko granicy z Czechami to polecam Janskie Laznie oraz Pec pod snezkou. Fajne stoki są również w Zieleńcu ale wydaje mi się ,że do nauki nie będą proste ;] Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chiquita 0 Napisano 1 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2012 do c CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it do Czech nie mam jakoś wybitnie daleko, a słyszałam, że czeskie stoki są lepsze nż polskie. Prawda to? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek 4 Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2012 Prawda. Są lepiej przygotowane i zorganizowane. Wole Czechy od Polski ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magdalejna 0 Napisano 11 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2012 Po czeskiej stronie polecam Cerwonohorskie Sedlo i Ramzową Dolinę, znajdą się tam stoki do nauki i nie są to ośle łączki. Też mieszkam przy granicy i ode mnie to max 1,5h. Osobiście uczyłam się za bajtla np. w Małej Morawce, ale nie wiem jak teraz wyglądają tam stoki. Ogólnie na jedniodniowy wypad najlepsze są Czechy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chiquita 0 Napisano 26 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 A co sądzicie o Zieleńcu? Odległość jeszcze nie jest jakaś straszna, a słyszałam dużo pozytywnych opinii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BiałyMiś 1 Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Słyszałem, że jest ok, ale sam nie byłem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ledew 1 Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Ogólnie masa ludzi leci tam na krzesło 6. os po czym szybko na tej trasie robią się spore muldy Reszta tras jest raczej ok, ale to wszystko takie krótkie... Ale miejsce do nauki też jest spoko bo sam się zaczynałem tam uczyć, ale skończyłem już na Czarnej Górze. Przy większych ośrodkach ( Zieleniec, Czarna Góra itp. ) zawsze się znajdzie miejsce do nauki, a później progres może iść na trudniejszych trasach A ja tam się skłaniam bardziej do Czarnej bo mam bliżej ;P A nawet jakbym miał dalej to chyba też jednak Czarna... Jakieś takie sentymenty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi