cathos 1 Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Witam jeżdżę już 4-5 rok na deseczce, zawsze FR ew trochę poza trasami, teraz chciałbym trochę pośmigać FS ale nie rezygnować z tras. Myślałem nad jakimś sapientem bo w zeszłym roku miałem PNB2 i była świetna niestety poza trasą spotkałem większy "kamyczek" ;p Posiadam wiązania Drake King mam 182cm i ważę 73kg Doradźcie coś proszę 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Camberowa deska (a tylko takie robił Sapient) to słaby pomysł zarówno do FS jak i poza trasy. Przewagę cambera poczujesz jedynie na przygotowanej trasie. Jaki masz jaki rozmiar stopy? W tym budżecie będzie baardzo ciężko coś znaleźć Z rozsądnych desek w tej cenie chyba jedynie z Ravena znajdziesz rockerowego. Polecam Raven Core, któremu do ideału brakuje jedynie mocniejszego popa: http://www.jaceksp.pl/images/skan.jpg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cathos 1 Napisano 2 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Camberowa deska (a tylko takie robił Sapient) to słaby pomysł zarówno do FS jak i poza trasy. Przewagę cambera poczujesz jedynie na przygotowanej trasie. Jaki masz jaki rozmiar stopy? W tym budżecie będzie baardzo ciężko coś znaleźć Z rozsądnych desek w tej cenie chyba jedynie z Ravena znajdziesz rockerowego. Polecam Raven Core, któremu do ideału brakuje jedynie mocniejszego popa: http://www.jaceksp.pl/images/skan.jpg no właśnie jak mówiłem miałem sapienta i bardzo dobrze mi się na nim jeździło rozmiar stopy to 42-43 i tak myślę nad sapientem evolution :> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 3 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Sapient Evolution to świetna deska, ale kompletnie nie sprawdzi się w puchu. Deska ma świetnego popa, troszkę specyficznie jeździ na krawędzi przez odpuszczony flex środka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cathos 1 Napisano 3 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2012 Sapient Evolution to świetna deska, ale kompletnie nie sprawdzi się w puchu. Deska ma świetnego popa, troszkę specyficznie jeździ na krawędzi przez odpuszczony flex środka. a co powiecie o Sapient TMA? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 TMA u Sapienta to model niżej w hierarchii od Evolution. Ma trochę słabszego popa i jest łatwiejszy do ogarnięcia dla mniej doświadczonych osób. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cathos 1 Napisano 4 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 jednak bardziej mi zależy na jeździe w puchu niż FS ;/ znajdzie się jakaś deseczka dobra do tego ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 4 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2012 Z Sapienta niestety nie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cathos 1 Napisano 5 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 Z Sapienta niestety nie. no to jaka ? :> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 5 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2012 W tej cenie nic oprócz Ravena nie przychodzi mi na myśl. Może znajdziesz gdzieś jakieś starsze modele np. K2 w dobrej cenie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi