bakubrody 0 Napisano 19 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2012 Zastanawiam sie czy kupić tą deskę 159 cm . Jestem średnio zawansowany , czasem popełniam jakieś dziwne błędy . Mam jakieś 172 cm wzrostu waga 80 kg . Zastanawiam sie czy dam sobie rade z nią . Jak do tej pory jeździłem na jakiś starych używanych deskach i chce kupić w końcu cos konkretnego a na tą deskę znalazłem ekstra promocje . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 19 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2012 Po pierwsze trochę za długa chyba, że szukasz deski typowo do puchu, po drugie wymagająca, a sam piszesz, że popełniasz błędy, a ta deska nie wybacza. Jeśli ma być AM, to szukałbym z 1-2cm krótszej, a jeśli FS to o dobre 4-5cm krótszej. Salomon robi poprawne deski, ale Są znacznie bardziej zajawkowe firmy niż Salomon, np. Libtech, Gnu, Pathron, Signal, Sapient, Never Summer i za czymś z tych brandów bym się rozglądnął. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi