nikifor88 0 Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 co sądzicie o tej deskce i czy długość 157 nada się dla kogoś o wzroście 188 i wadze ok 73 do szerokopojętego fristajlu:P aaa no i początkujący ejstem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 17 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Najlepiej będzie jak dasz jakiś link do deski. Szczerze mówiąc nie znam desek sims. Poza tym jeśli jesteś początkujący, to najpierw naucz się w miarę dobrze jeździc, a potem bierz się za freestyle. :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Chciałem zobaczyć deskę, ale ich strona mnie dobija... super bajer i zupełnie niefunkcjonalna ; / I wydaję mi się, że 157cm będzie za krótka dla Ciebie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Za krótka, ja mam 185 i mam deskę 165. Jak jesteś początkujący to weź coś z all-mountain - fajna sprawa, bo pozwala na początek spróbować trochę tego, trochę tamtego. Spróbuj coś z Rossignola albo Volka na allegro. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 18 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Z długością jest różnie. Zależy na jaką jazdę się nastawiasz. Do freeride'u lepsze są dłuższe deski, analogicznie do freestyle'u krótsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi