kuxl 0 Napisano 20 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Witam! Na forum jestem nowa, na desce troche za mną, a przede mną wiele wiele wiele więcej:) Potrzebuje pomocy przy wyborze drugiej mojej deski, moje wymiary 160cm, 52kg kierunek All mountain czasem wyskok w puch poza trasy. Chciałabym żeby deska czegoś więcej ode mnie wymagała przez co podniosę swoje umiejętności. Moje pytanie: jaką długość deski powinnam mieć na takie białe szaleństwa? i czy moge sie skusić na którąś z tych desek: - Endeavor-Diamond - Nitro Fate - Voelkl Flavor - K2 Lunatique Wszystko znajduje w rozmiarze 146-147 czy powinnam szukać czegoś mniejszego? Dzięki za wszelką pomoc! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
garf 1 Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 - Endeavor-Diamond - Nitro Fate STANOWCZE NIE DLA TYCH 2 DESEK Voelkl jest chyba droższy nie jestem pewien, ale jest bardzo dobra deską. K2 bardzo fajna firma robi idealne deski dla kobiet są miękkie i dobrze się je prowadzi w skręcie. Szczerze wybierz po tym która będzie ci bardziej pasować do stroju:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuxl 0 Napisano 25 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 Dlatego też bardziej podchodzi mi Voelkl, kolor ważna rzecz:) a czy 146cm będzie dobra? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 25 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2012 Jeśli trasa i puch, to 146cm da radę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudirzanka 1 Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 hey, podepnę się pod temat Jestem średniozaawansowana, wcześniej jeździłam na desce Firebird i Elan Genesis. Genesis jest już dla mnie za miękka i planuję kupic nową deskę na nadchodzący sezon. preferuję jazdę po stoku, ale puchem nie pogardzę mam 163 cm i ważę 52-53 kg. waham się między Volkl Flavor a RIDE Promise volkl występuje w długości 142 i 146 a RIDE 141 i 145 niestety http://www.snowboard...calculator.com/ nie działa i nie mam jak sama się przekonać która długość byłaby bardziej odpowiednia dla mnie... proszę o pomoc, bo nie ukrywam, że już od dłuższego czasu szukam deski i chciałabym ja w końcu kupić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 18 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2013 144-145cm byłaby optymalna. Ridy sobie daruj, bo czyj test bym nie czytał, to zbierają kiepskie recenzje. Flavora w tej długości brak, ale może Arbor Poparazzi lub APO Isis? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi