nDriu 0 Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 Witam serdecznie wszystskich. Od jakiegos czasu szukam własnego zestawu snowaboardowego: deska, wiązania, buty... dotychczas jezdziłem na pozyczonym sprzęcie, jakis no name, deska 155 cm; mam 183 cm wzrostu, ok 67 kg wagi, rozmiar stopy 44,5, "jezdze" 2 sezony z czego tak naprawde na prawdziwym stoku spedziłem kilka dni. w zwiazku z tym ze do wiekszego miasta jest dosc daleko pozostaje zakup przez internet.. mam nadzieje ze pomozecie w doborze czegos ciekawego za rozsądne pieniądze.. myslałem o kwocie max 1800 zł pozdrawiam i z góry dziękuję za propozycje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 30 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2012 Napisz do czego ma służyć deska. Butów nikt Ci nie doradzi - pozostaje wycieczka do sklepu, przymierzanie i kupno najwygodniejszych. To jedyny 100% skuteczny sposób doboru butów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nDriu 0 Napisano 31 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2012 deska głownie na stok, raczej nie przewiduję parku czy wypady poza trasę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 3 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2012 Proponuję od zakupu butów. Nie wiesz, czy wygodne będą te za 300, czy te za 700, więc nie wiesz jaki budżet masz na deskę + wiązania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi