Maciek LKR 0 Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 Krótko się zapytam ;D Jeździcie w kaskach? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ancia 0 Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 nie. człowieku mnie cholera trafia jak cokolwiek mam na głowę założyć a kask to już w ogóle... jak jakiś hełmofon :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 heh niby tak ale tu chodzi o bezpieczeństwoo.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speeedo 0 Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 jeżdżę i uważam że to absolutne minimum jeśli chodzi o bezpieczeństwo :wink: ... i wolę wyglądać na stoku jak w hełmofonie niż piepsznąć sie w czache i dostać na głowe przez to ... :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 Kask zdecydowanie podstawa. ;] Do parku bez kasku nawet się nie ruszam. Na stoku różnie... Czasem jeżdżę, czasem nie. Poza tym niekoniecznie w kasku się źle wygląda. Jak jest w miarę fajny, do tego jakieś spoko gogle, chusta i kozak jest. ;] Ogólnie prosi nie używają kasków. Jedynie Kuba Dytkowski jest wyjątkiem... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 Jeżdżę w kasku, chyba że akurat jestem na prawie płaskim stoku, gdzie jedynie flat tricki mogę robić @Up /sign Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 No własnie ja wczesniej nie jezdzielem w kasku.. a w tym sezonie mam zamiar kupić se jakis bo jak po ostatniej glebie zrobiło mi sie ciemno przed oczami to niebyło miło... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Podzielam zdanie Trima - w tym roku mam zamiar uczyć sie jakiśch trików to bede brał kask i ochraniacze na kolana/łokcie,a do normalnej jazdy nie trzeba (nie szaleje na stoku) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 @ADM Wiesz... Tu nawet nie chodzi o to, że szalejesz lub nie szalejesz na stoku. Zawsze może znaleźć się idiota, który przez głupotę i bezmyślność w Ciebie wjedzie. Jemu nic się nie stanie i pojedzie dalej, a Ciebie helikopterem będą zgarniać. xP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Znowu się zgadzam... ja sobie tak rękę połamałem :sad: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Ja, o dziwo, nigdy nie miałem jakiejś większej kontuzji na desce. Jakieś tam delikatne nadwyrężenie, trochę stłuczeń i obolałe mięśnie, nic poza tym. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Im głupsze rzeczy robie tym mniej jestem poturbowany... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 ja tak samo,najgorsza kontuzja złapana na desce to okropnie stłuczona ręka,za to nie zapomne jak kolo we mnie na chopoku wjechał i wyjebałem z całym impetem kolanami o lód :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speeedo 0 Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 nawet fajny ten kask :mrgreen: ja w zeszłym roku kupiłem na allegro kask z brendy za 99pln :mrgreen: a w makro szedł za 170 :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Kask spoko i dosyc tani. Brałbym na Twoim miejscu... ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Miałem kask brendy przez jakies 3 dni pozniej sie rozwałił ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speeedo 0 Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Miałem kask brendy przez jakies 3 dni pozniej sie rozwałił mój przeżył już 2 ostre gleby na lodzie i uderzenie nartą, prócz porysowań jest cały, ogólnie to nie narzekam :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 18 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2007 Mój też Zaliczył też 2 uderzenia orczykiem ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 19 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2007 moj sie rozpadł na dwie czesci a to nie była powazna glebaa... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 19 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2007 Dlatego lepiej kupic jakiś porządniejszy kask za 2 stówki. Przynajmniej masz pewnośc, że zapewni Ci jakąś ochronę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 19 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2007 dokładnie nie opłaca sie oszczendzać na takiej rzeczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 19 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2007 JackieL coś ty taki nerwowy:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi