Galix 0 Napisano 3 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2012 hejka, nie będę Was zanudzał jak to nabrałem chęć na pierwszy własny sprzęt. Proszę o pomoc którą z tych desek poniżej od razu zrezygnować, a jeżeli byście byli tacy dobrze to którą z nich polecacie (chyba że macie jakąś inną propozycje do 800zł - sama deska bez wiazań) Raven Grunge 164 Wide Raven Grizzly 164 Wide Burton Cruzer V-Rocker 164 Wide Voekl Stroke 164 Salomon Pulse Rtl 165 Rossignol District 161+ Deska przeznaczona na najbliższe dwa sezony. Mam 190 cm wzrostu 83 kg wagi (z tendencją zwiększenia o kolejne 2) a rozmiar buta wynosi 44. Z góry dzięki za wszelką pomoc. ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madun 1 Napisano 3 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2012 wszystko fajnie tylko jakie ma być przeznaczenie tej deski?(fs,fr,all...) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Galix 0 Napisano 3 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2012 chcę na niej podszkolić swoją technikę jazdy a później zacząć uczyć się pierwszych trików, docelowo chce w przyszłości przejść na deskę do freestyle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 3 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2012 salomon, voelkl w ostatecznosci rossingol. Nie potrzebujesz deski wide. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Galix 0 Napisano 3 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2012 Dzięki. Wybrałem Voelkl Stroke ;] mam nadzieje, że będzie się dobrze spisywać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 4 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2012 Tak dyskryminujecie Ravena, a robią coraz lepsze deski I korzystne cenowo, ze wzg. na stosunkowo młodą firme. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 4 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2012 pozostale deski, byly deskami wide, a w jego przypadku jest to zbyteczne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi