lukas1221 0 Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 Cześć... Jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o dobór deski. Czytałem artykuły zamieszczone na waszej stronie i według tego mniej więcej dobrałem deskę. Deska którą wybrałem to tak jak w temacie Morrow Truth 153 cm. Link do aukcji z tą deską : http://www.allegro.pl/item266834250_snowboard_morrow_153cm_wiazanie_nidecker_fr660.html Powiedzcie czy ta deska nadaje się dla początkującego. Co o niej sądzicie czy jest dobra czy bedzie mi się na niej dobrze jeździło. Oczywiście jest to deska all-mountain czyli (przynajmniej tek czytałem) nadaje się do FS/FR ? NIemyle się? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 hmm nie widać dobrze ślizgu i krawędzi :/ może zapytaj o lepsze foty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speeedo 0 Napisano 10 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 ja mogę od siebie powiedzieć że wiązania są dobre bo sam używam podobnych (chyba model wyższe ale nie jestem pewien ) :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 11 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Decha w sumie spoko. Nidecher robi dobre wiązania. Ewentualnie możesz poprosić o lepsze zdjęcia ślizgu, bo na tych niewiele widać, ale nie wygląda na to, aby ślizg był w złym stanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi