wampir1988 0 Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 Witam mam mały dylemat czy naprawiać takie uszkodzenie jak na fotkach poniżej czy zostawić tak jak jest. Pytanie jeszcze czy da się to naprawić? Nawet nie wiem kiedy mi się to stało bo staram się nie dobijać nigdzie krawędziami dechy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klau'di 0 Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 to są ryski czy po prostu wydarte bądź brudne? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 szczerze to nie za dużo widzę na tym zdjęciu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 ja nic nie widze ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wampir1988 0 Napisano 1 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 noo tak ciulate te fotki ale chodzi mi o uszkodzenie przy krawędzi, najprawdopodobniej dostała w bok i krawędź weszła tak jakby trochę do środka i wybrzuszyła trochę ślizg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan 0 Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 Zrob troche dokladniejsze fotki :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wampir1988 0 Napisano 1 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 Nie mam czym aparat jak na złość się zepsuł, ale może teraz będzie widać o co mi chodzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi