mcone1 1 Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 jakie wiązania polecicie do voelkla coal? bo zastanawiam się co do niej wrzucić jak narazie przekręcałem wciąż moje ride LX ale jakoś źle mi się jeździło z nimi na tym blacie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 jaki masz limit mamony? i jaki rozmiar buciora? moze bede w stanie zaproponowac Ci cos konkretnego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 1 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 265 mm bucior a mamona to sprawa do uzgodnienia myślałem o czymś 300-500 ale może być i więcej:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 do Coala chyba najlepszą opcją są wiązania Flux sf45 jednak to wykracza poza budżet. Z innych sztywnych i tanich wiązań masz jeszcze Rad Air RS4 2008, Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 1 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2012 wyslalem Ci juz priva. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadzio 0 Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 Rad Air sobie odpuść na górze strzeliły jak zapałka. Drake Supersport będzie kozacki do tej deski http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=drake+supersport a tutaj taniej http://supersklep.pl/c6-wiazania/i115436-wiazania-snowboardowe-drake-super-sport-black Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 24 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2012 dziadzio bez obrazy ale nie sadzisz ze supersporty do coala beda zdecydowanie za miekkie?? bo chyba o to jest głowny kłopot we wczesniejszych wiązaniach;p W kazdym razie za ta cene i tak cos lepszego wytarga, chociazby z fluxow:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 24 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2012 niestety projekt kupienia wiązań do coala upadł przez wydanie funduszy na wakeboard:P ale kto wie może w przyszłym roku... na razie będę ciskać na LXach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi