Adasvivo 0 Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 znalazłem taki parapecik ale chcę waszej opinii czy warto go kupić na początek i trochę dłużej, pozdrawiam http://allegro.pl/nitro-pantera-157cm-wiazania-nitro-venom-ultra-i2159220139.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 Absolutnie na początek nie. To trudna deska FR. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adasvivo 0 Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 marpyc, co rozumiesz przez trudna deska? możesz to rozwinąć, proszę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wampir1988 0 Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 tzn. tyle że na stoku będziesz miał bardzo ciężko ją ogarnąć :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 poszukaj sobie lepiej deski AM a nie FR do nauki (oceniłeś swoje umiejętności na 2) lepiej się nadają są miększe powinieneś celować w skale 5 6 deski FR są twardymi dechami dużo wymagającymi od ridera, mówiąc krótko nie są dobre na zdobywanie doświadczenia na desce ale są skierowane do osób już trochę zaawansowanych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan 0 Napisano 28 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 Tutaj masz kolega dobra deske dla poczutkajacego w dobrych pieniadzach http://allegro.pl/extra-deska-kurtz-royal-tanio-okazja-i2154469093.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adasvivo 0 Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 Jako że jestem zielony jak szczypiorek musze się nauczyć wszystkiego łącznie z określeniami np. trudna deska. Jestem wam bardzo wdzięczny za okazaną pomoc i wyrozumialość. A tą deseczkę juz obserwuję także może zdecyduje się na nią. Dzięki chlopaki każdy z was dostaje pomógł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan 0 Napisano 28 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 Nie ma sprawy kolego trzeba sobie pomagac ja tez jeszcze wszystkiego o snowboardzie nie wiem ale szybo sie ucze hehe troche posiedzisz w temacie i bedzie git moje poczatki byluy takie same a nawet do tej pory sa poniewaz pytam sie chlopakow co i jak po to wlasnie iedzy innym powstaja takie fora pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi