Yeah Bunny 0 Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Witam . Chciałbym się zapytać czy moge bys spokojny o deske gdy uczę się jibbingu ? Czy się nie złamie lub inne możliwe uszkodzenia ? Mam deske Head course rocka jak na razie i wolał bym się dowiedzieć przed nauką . Dzięki za wszelkie informacje , pozdrawiam . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 jeśli chodzi o jibbing to akurat nie możesz być spokojny o swoją deskę jeden zły upadek na railu może zakończyć się złamaniem deski, uderzenie krawędzią w boksa czy w raila również może uszkodzić deske. Wiadomo ze na początku cudów nie będziesz robił ale tutaj wszystko może się zdarzyć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yeah Bunny 0 Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Aha . Wiadomo ze cudów nie będę robił ale chodzi mi o podstawy . Czyli odradzasz mi tę dziedzinę FS-u ? (chodzi mi o bezpieczenstwo deski ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 hmm no raczej tak patrząc że ślizg nie ma kontaktu jedynie ze śniegiem zdarzyć się może wiele (patrząc że zniszczyć ślizg można nawet od najechania na kamień to wielokrotny kontakt z boxem procentowo wychodzi gorzej ) ale patrząc nie tylko na ślizg zdarzyć się mogą odpryski krawędzi jak i wszystkie inne defekty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yeah Bunny 0 Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 Spoko . A na hopy nadaje sie ta decha ? nie mowie o nie wiadomo czym ale np jakieś 180 czy graby ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 kazda deska sie do tego nadaje. Szczegolnie do grabów, do 180 juz nie do konca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 27 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2012 yeah! ;D 180 tez zrobisz ale z wiekszym trudem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yeah Bunny 0 Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 Aha , a jaka deske polecacie do FS ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 no jak dla poczutatcego to napewno bardzo dobrze wypada Nitro T1 , testowałem , jeździłem i moge polecić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan 0 Napisano 28 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2012 a jaka kwota dysponujesz bo to tez wazne a podaj wzrtos i wage to cos sie znajdzie odpowiedniego dla Ciebie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yeah Bunny 0 Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 Ta deska do FS to mysle bardziej przyszłosciowo . Ale chcę wiedzieć gdybym się zdecydował na zakup . Kwota koło 1200 z wiązaniami . 177 cm wzrostu i 65 kg . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 kazda z rockerem, ew. plaska nada sie do FS. Oczywiscie sa gorsze i lepsze. Dlugosc okolo 150-154. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emejziNG~ 0 Napisano 2 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2012 z rockerem i ze slizgiem spikanym , jak do jibbiningu bym bardzo polecił :wink: [ Dodano: |2 Mar 2012|, o 21:00 ] spiekanym* Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi