rilook 0 Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2012 Witam ! Mam 9 sezonów na desce, jezdze raczej FR ale w snowparku tez dobrze sobie radze. Obecnie deska mam sALOMON sTROBE model 2007 http://global.skipass.com/gearguide/snowboard/2007/salomon/Strobe.html . Ogolnie chce zmienic wiaznia bo mam stare. Zastanawiam sie na Drake"ami , sporo znajomych ma i nikt nie narzeka. Kwestia jest tylko ze dobrac dobre to stylu jazdy, narazie mam deske do fr ale mozliwe ze w przyszlosci kupie tylko to fs, dlatego prosze o pomoc zeby wiazanie byly b.dobre nadawaly sie do FR/FS. Prosze o pomoc "kumatych" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 19 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2012 Budżet rozumiem dowolny? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madun 1 Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2012 Jeśli Drake to pewnie Fifty nie wiem jak w fr się sprawdzają ale w parku już je kilka razy widziałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rilook 0 Napisano 19 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2012 nie chodzi o budzet tylko o to zeby byly wiecej niz dobre to jak panowie ? ? ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 20 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2012 Poszukaj coś z Fluxów, Rome, Drake (np. Reload). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi