Naglik 0 Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Nie oczekuję żadnych rewelacji, ale byłbym wdzięczny za polecenie jakiegoś miejsca. Myślę nad szczyrkiem - gdzieś po za trasami. trasy 1-3km starczą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 szczerze to nie mam pojecia gdzie... bo albo nie ma warunkow albo lapia i wlepiaja mandaty, albo poprostu jest zbyt niebezpiecznie (nie tylko dla snowboardzisty/narciarzam, ale rowniez dla pobliskiej wioski ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 W Szklarskiej można fajnie się pobawić między choinkami no ale zalatasz się tam na śmierć bo lasek jest dość gęsty a kolizje z drzewostanem są bolesne i "zatrzymujące". W Polsce może być problem z tego typu atrakcjami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naglik 0 Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 w soszowie był "zakaz jazdy po za trasami", a gdy spytałem specjalisty od krzesełek, to powiedział, że można na własną odpowiedzialność. jeździło po stoku w ten dzień 2 policjantów, ale ich unikałem . jak wysoki jest taki mandat? bo raczej nie będę przed nimi uciekał xD. w szczyrku nie było zakazu tylko "jazda po za trasami na własną odpowiedzialność", więc o ile się jeszcze w tym sezonie wybiorę to raczej właśnie tam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 17 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2012 we wloszech chyba 100 euro + 50 za brak smyczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xnxx 0 Napisano 18 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2012 Korbielów - Pilsko i okolice (Babia Góra) to chyba najciekawsze okolice tyle, że trzeba uważać żeby na Słowackiej stronie nie skończyć;)/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klau'di 0 Napisano 18 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2012 Można również na Szyndzielni albo na samej Górze Dębowca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi