Adasvivo 0 Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 Jestem zielony więc chciałbym waszej opinii o desce head concept d. + wiązania head powerbase (używka).Co to za sprzęt czy nadaje się dla raczkującego w temacie. Chciałbym trochę - kilka sezonów(2-3) na niej pojeździc 182 cm wzrostu, ponad 70 kg, but 42. Proszę o szybka ripostę bo mnie czas goni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wampir1988 0 Napisano 15 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 Head to ogólnie słaby sprzęt z ładną grafiką przynajmniej takie opinie można przeczytać o tej firmie na forach snowboardowych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adasvivo 0 Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 Coś mi się tak wydawało bo i ceny jakieś takie nie wysokie a i zainteresowanie niewielkie na allegro - dzięki daję Ci pomógł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 Heady to heble zdecydowanie odradzam kupno;p Nie chc sie mi wierzyć że one tam maja prawdizwy drewniany ślizgXD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 popieram kolegów wyżej, raczej szukałbym czegoś innego w tej kategorii cenowej bo już sądzę że coś by się znalazło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wampir1988 0 Napisano 16 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 Heady to heble zdecydowanie odradzam kupno;p Nie chc sie mi wierzyć że one tam maja prawdizwy drewniany ślizgXD hehehehe "drewniany ślizg" :twisted: chyba raczej rdzeń, ale poprawiłeś mi humor Ada$, nie trzeba było ale dziękuję :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi