AnderseN 0 Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 Siema , Orientuję sie ktoś czy w Czarny Groń znajduję się jakiś snowpark ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klau'di 0 Napisano 14 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 z tego co słyszałam i znajoma mi podesłała foty, to jest [ Dodano: |14 Lut 2012|, o 20:07 ] Czarny Groń posiada profesjonalnie przygotowany i utrzymywany snowpark, w którym snowboardziści i freeskierzy znajdą dwie skocznie, i sekcję jibową – rail 9 m, rail 5 m, kinkbox, banan, picnic table i butter box. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
faizan123 0 Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Czarny Groń posiada profesjonalnie przygotowany i utrzymywany snowpark, w którym snowboardziści i freeskierzy znajdą dwie skocznie, i sekcję jibową – rail 9 m, rail 5 m, kinkbox, banan, picnic table i butter box. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SiLV3rFoRc3 2 Napisano 6 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2015 Polecam czarny groń, często tam bywam mają pro snowpark (zależnosci od sniego teperatury) w tym roku ruszaja krzeselka od samego dołu i osobny orczyk dla uczestnikow snowparki. Najlepiej śledzić na fb tiger snowpark czarny gron .pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 potwierdzam że park na Czarnym Groniu można nazwać snowparkiem. Po pierwsze jest zadbany, najazdy są szejpowane. Chciałoby się żeby takich snowparków było u nas więcej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trombel 0 Napisano 18 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2022 Jest jest. Dzisiaj byłem i usiłowałem pokorzystać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi