emotka 0 Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 cześć, jestem 'nowa' i potrzebuje pomocy - i tu prośba do Was. wymiary: 165cm, 52kg. ponieważ na stoku jestem świeżynką chciałabym kupić jak najtańszy sprzęt. oto co znalazłam na allegro: deska + wiązania 1 deska + wiązania 2 BUTY pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 Powiem tak... nie zdecydowałbym się na żaden z tych zestawów z racji kiepskiego sprzętu. Poszukaj według tego wyznacznika http://e-snowboard.info/forum/viewtopic.php?t=655&highlight=firmy w tych firmach naprawdę warto przebierać bo gwarantują jakość i bezawaryjność. Podaj może swój budżet to zobaczymy co da się znaleźć w tej kwocie lepiej kupić coś używanego w dobrym stanie za dobrą cenę niż kupić noname tylko po to aby mieć sprzęt przecież nie ma służyć jedynie na jeden sezon. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emotka 0 Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 chciałabym wydać max 6-7 stówek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 Dużego wyboru w tej cenie nie ma. Popatrz na Raven Flair, Voelkl Shine, a na allegro jest też sporo Nitro w dobrej cenie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wampir1988 0 Napisano 15 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 emotka, jeśli masz pewność że będziesz jeździć to lepiej dołożyć trochę i mieć sprzęt na kilka sezonów a nie starego hebla który przysporzy tylko problemów i złości. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi