Naglik 0 Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Kupiliśmy z kumplami buty. Salomon Echelon, Salomon Faction, K2 Plush. Plush'e mają zwykłe sznurówki i jest ok. Moje Faction nie sprawiły żadnych problemów. ale kumplowi z echelonami poszła jedna sznurówka(szybkiego wiązania - spl4) - po 6h jazdy. W serwisie dostał nową za 5zł z robocizną. nie wiem ile moje wytrzymają, ale wolałbym się przygotować na najgorsze w najmniej oczekiwanym czasie. Sznurówka z serwisu jest ciut za cienka i nie trzyma się za dobrze w ząbkach blokujących sznurówki. Ktoś wie co kupić i gdzie, żeby np nie zamówić shit'u na allegro, który można wyrzucić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 isc do sklepu zeglarskiego i cos dobrac. Echelon to but po maksymalnej taniosci, ale mimo wszystko Twoj znajomy mial duzego pecha. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naglik 0 Napisano 15 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 linka do żaluzji się sprawdza jak na razie rewelacyjnie , u mnie z factionem wszystko w porządku. /edit linka kupiona w castoramie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi