Łazienny 0 Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Witam. Wiem, że to pytanie może być głupie, ale nie bardzo jeszcze jestem w temacie, więc chciałem się zapytać czy istnieją wiązania które można dopasować do wszystkich butów, czy do każdego numeru są inne? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klau'di 0 Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 ja mam wiązania, które można dopasować do wszystkich butów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Wiązania mają regulację w określonym zakresie, np. L najczęściej odpowiednią na buty około 42-45. Nie rozmiaru uniwersalnego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 zgadza się wielkość buta jest zależna od wiązania i na odwrót no chyba że mowa o stepinach które nie mam pojęcia jak pasują buty do wiązań Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 14 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 Stepiny, które robił Burton też są w różnych rozmiarach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 14 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2012 do kazdego numeru sa inne, mozna probowac wydlurzac paski, ale plyty wiazania sie nie powiekszy. Dodatkowo z flowami duza czesc butow kiepsko wspolgrala kiedys i je niszczyla. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi