dalli 0 Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Bataleon Airobic + wiązania Flux DS30 Co myślicie o takim zestawie , generalnie potrzebuję deski do zabawy na stoku i w parku (buterki, trochę poskakać - wiadomo) + oczywiście nieraz trzeba po stoku normalnie pojechać i z tym też problemu nie powinna mi sprawiać deska. Ewentualnie jeszcze w grę wchodzi Bataleon Evil Twin A może znajdzie się nawet ktoś kto miał możliwość testowania któreś z tych desek I w ogóle co myślicie o tym systemie Bataleona TBT , czy to "pic na wodę" czy faktycznie jakoś ma to wpływ na jazdę (oczywiście pozytywny :-) ) ? pozdrawiam Marcin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 13 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 wiazania extra fajne na penwo sie sprawdza a co do dechy to najlepiej niech ci opowie o niej bercik bo sam taka ma;p Podobno technologia super, na chlopski rozum powinna sie zajbiscie sprawdzać w puchu, miekkim śniegu, jibbing a na hopkach niemma pojecia ae dam se ręke uciąć że na twardym sniegu i lodzie nie będzie trzymać jak tradycyjna:D Ale jak mowie nie testowałem, troche czytałem i tak po prostu m się wydaje:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi