Malwinis 0 Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Zamierzam jeździć normalnie na wyciągach, na małych górkach. nic ekstremalnego;) jaki styl najlepiej mi pasuje? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klau'di 0 Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 no to jazda po stoku. a pytałaś się co to jest FREERIDE.Więc: FREERIDE (dla amatorów dzikich stoków, puszystego śniegu i jazdy między choinkami) – to jazda terenowa i skoki z nasypów, wypatrywanie skrótów, poszukiwanie nieuczęszczanej trasy. Chcąc omijać leciwe świerki i dęby podczas zjazdu lub móc popisywać się jazdą pod wyciągiem, należy właśnie wybrać freeride. Freeride jest dobrym rozwiązaniem dla początkujących i niezdecydowanych, którzy chcą jeździć, ale nie wiedzą jak. :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emejziNG~ 0 Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Zamierzam jeździć normalnie na wyciągach, na małych górkach. nic ekstremalnego;) jaki styl najlepiej mi pasuje? najpierw naucz się jeździć. Potem jesli bd chciala sprobowac freeride lub freestylu to go po prostu sproboj. Jesli wybierzesz freeride i nauczysz sie dobrze manewrowac miedzy choinkami w puchu minie spory kawalek czasu, a jesli fs to juz kwestia zaangazowania i umiejetnosci zawodnika. Jak spadnie z raila i walniesz o niego głowa ( z kaskie czy bez ) zdecydowanie bedziesz wolała wjezdzac w choinki :razz: :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wampir1988 0 Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 Jak dzieci, jakiś BAN by uspokoił takie rozmowy w większości tematów bo to czyste nabijanie postów. Jeśli nie macie nic konkretnego do powiedzenia w temacie to po prostu nic nie piszcie od tego jest shoutbox :roll: chyba postaram się o miano moda i zrobię z tym porządek bo jak widać nikt nie interweniuje i z większości tematów robi się śmietnik. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 15 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2012 posprzatane... nie jestem w stanie sam czytac wszystkiego i karac za kazda glupote. Najchetniej wprowadzilbym tu maly terror, ale wtedy przestalyby sie pojawiac posty ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wampir1988 0 Napisano 16 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2012 matzel, jasna sprawa dlatego chętnie pomogę :razz: Malwinis, jak nauczysz się dobrze jeździć to spróbujesz wszystkiego, ja chociaż nie śmigam jeszcze jakoś magicznie to i tak wiem że będę próbował FS`u bo zostało mi to we krwi po skateboardzie na którym dużo trudniej robić tricki bo deska nie jest przypięta do stóp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 18 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2012 mysle ze to koniec nabijania postow i robienia offtopic :evil: . troche przejrzalem na posty ludzi i czy komus sie podoba czy nie . troche postow zostalo wykasowanych!!! TRZYMAJCIE SIE LUDZIE TEMATU W DANYM WATKU lub zmykac na shoutbox :!: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi