gula44 0 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Jak w topicu;p Wygrałem w konkursie bluze ale maja rozmiar tylko L albo XL (a dla mnie S albo M potrzebny) więc jeżeli ktoś by chciał nabyć okazyjnie niech pisze:) Napaliłem sie na airhola ale niemam możliwości takiej wymiany bluzy więc każde dofinansowanie mile wskazane (wzamian własnie za nią). Bluza szara z kapturem z logo kiss my tail;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 jak zobaczę jej foto to bardzo chętnie o tym pogadamy:P no i rozmiarówka jaka jest z L i jaka z XL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klau'di 0 Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 A ja zrobie ładne oczka, pomrugam chwile i dostane bluze za free, więc jest sprzedana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 chociaż foto wrzućcie jak ona wygląda bo mnie ciekawość zżera Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 10 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 No pytałem własnie o foto bercika ale mówił, że niema;/ Szara z kapturem i logiem:) jeśli ktoś ma z nim lepszy kontakt niech załatwi rozmiarówke i fote:D Oczywiście sam tez się postaram!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trombel 0 Napisano 10 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2012 bierz XL i dasz ją mnie. Do Brzeszcz nie jest daleko :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 no ze mna wchodzi w gre wysylka;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 11 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 kurde kumpel uznal ze ja odemnie odkupi takze nieaktualne;p obiecal mi 70 zl a nie wiem ile ona warta najwyzej za 50 mu sprzedamXD takze ten tego;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi