wazupp 0 Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Witam Na początku z racji tego że jestem tu po raz pierwszy przesyłam dla wszystkich snowbordzistów gorące pozdrowienia A teraz proszę o opinie na temat zakupionego przeze mnie sprzętu 2 sezony jezdziłam na wypożyczanych deskach wiec teraz postanowiłam sprawić sobie swój własny. Jestem amatorką w tej dziedzinie choć pragnę stale sie rozwijać Od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką tego zestawu: http://allegro.pl/item256011474_zestaw_snowboard_airtracks_ae_nahr_kee_4_czesci.html Z tym że dokonałam zamiany i buty kupiłam z tego zestawu: http://www.allegro.pl/item254099352_zestaw_snowboard_stuf_pearl2008_idealny_dla_kobiet.html Co sądzicie o tym sądzicie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 fajnie ale ja jednak bym został przy starym składzie:D Jakoś te pierwsze wydaja mi się trwalsze :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wazupp 0 Napisano 5 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Pokierowałam się bardziej wyglądem a dzięki - sezon pokaże Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Więc pierwsze kroki mam już za sobą ale nadal uważam się za początkującą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Tak właśnie myślałem, że zmieniając buty kierowałaś się ich wyglądem. xP Poza tym sprzęcik spoko. Na pewno nie będzie Ci potrzebny lepszy (przynajmniej na razie). Co do wymiany wiązań... Myślę, że nie byłoby to konieczne. Te z zestawu były całkiem, całkiem. Widziałem gorsze... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 Dobrze że nie widziałes moich :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 hehehhe co Adi-1 wstydzisz sięswoich wiązań ? nie no bez jaj :razz: Ważne żeby dobrze trzymały buta i były niezawodne. Co do zestawu to w sumie za niewygórowaną cenę całkiem przystępny zestaw. Wiązania na zdjęciach prezentują sięcałkiem nieźle, buciki też niczego sobie. Ciekawi mnie jak będzie z deską a dokładnie ze ślizgiem. Nie znam tej firmy ale niektóre z tych mniej znanych firm robią naprawde kiepskie ślizgi, mało wytrzymałe no ale to dopiero sie dowiesz jak pojździsz. ale ogólnie ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 w sumie nie bo dałem za zestaw jakieś 500zł Jeździć się w nich da i jak naradzie nie narzekam :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Hehe, ja bym się wstydził tych co miałem, ale jak powyrywałem paski i oddałem do reklamacji to dostałem nówki i to o wiele lepsze ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 8 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2007 Hahahahah... "powyrywałem paski i oddałem do reklamacji" Hahahah!!! To mnie rozjebało... xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Eeeee... no nie to, że wyrwałem rękami, ale na stoku przy glebie Bez przesady ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Tak, tak... ^^ Wiesz... Mi np. wpadł telefon do jeziora (w sumie to ja z nim wpadłem podczas mojego rejsu łódeczką po jeziorze) i w serwisie powiedziałem, że z dziwnych przyczyn mi nie działa. xP Niestety mieli jakiś nowoczesny system (papierek w środku, który zabarwiał się pod wpływem wody), który wykrył, że telefon był zamoczony i nie uwzględnili gwarancji... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Uuu to pech ; / Ale naprawdę, wiązania dostałem o wiele lepsze :mrgreen: Aż się dziwie jak mogli się tak pomylić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wazupp 0 Napisano 13 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2007 Mam nadzieje że ja nie bd zmuszona kombinować z wymuszaniem gwarancji jak koledzy wyżej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 13 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2007 A tam od razu wymuszaniem... ;p Btw... Właśnie się dowiedziałem, że mój telefon jest "nienaprawialny" xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzejnik 0 Napisano 17 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 hej wszystkim tez jestem świeżak w temacie mam prośbę Wazupp jak już uda Ci sie pojeździć na tej desce to opisz wrażenia jak sie cały ten sprzęt sprawuje bo sam jestem na kupnie jakiegoś sprzętu i myślałem o tym zestawie... Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wazupp 0 Napisano 19 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2007 Jasne nie ma problemu. Kupiłam sobie razem z moim chłopakiem identyczne deski więc zdam relacje jak tylko będziemy mieli okazje je wypróbować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi